Scroll Top

V Sloveniji predstavljen PORTONOVI

Portonovi

Pod pokroviteljstvom častnega konzula Črne gore v Sloveniji g. Vojislava Kovača je Portonovi Resort Managment Company dobil priložnost, da v oktobru v prestolnici Slovenije predstavi največi turistični projekt, ne samo na črnogorski obali, ampak tudi na Mediteranskem morju-projekt Portonovi.

Gospod Kovač potrjuje mnenje, da bo projekt Portonovi, ki ga investira azerbejdžansko podjetje Azmont Investment, ena od največjih turističnih luksuznih destinacij. Projekt, ki se še gradi v Bokokotrskem zalivu, v Herceg Novem, bo zagotovo prepoznaven na svetovni turistični mapi. Prisotni podjetniki in zainteresirani investitori so s strani predstavnikov Portonovi Resort Managment Company, lahko slišali fascinantne podatke in potencijal največje turistične gradnje v Evropi.

Na odlični prezentaciji je predstavljeno, da je ekskuzivni hotelsko-stanovanjski kompleks z marino, vreden 650 milionov evrov.Projekt bo vseboval apartmaje, stanovanja, heliodrom, medicinski center in še veliko druge ponudbe na površini 25 hektarjev. Velik poudarek je na marini, ki bo nudila 280 vezov za super jahte in bo odprta že v sezoni 2018.

Srečanje v Grand hotelu Unionu je zaključeno s prijetnim druženjem in degustacijo kulinaričnih specijalitet.

Ljubljana, 24th October 2017